Andělský pivovar láká na skvělou kuchyni a vlastní pivo

Jen kousek od křižovatky Anděl můžete od začátku letošního roku navštívit nový restaurační pivovar.

Ten se nazývá Andělský a odkazuje tak právě k místu svého původu.

V současnosti má Andělský pivovar na čepu trojici piv. Nabídku otevírá Andělská 11°, tedy klasický ležák vařený z českého sladu s hořkostí 35 IBU a 4,5 procenty alkoholu.

Dalším pivem na čepu je třináctistupňový Kolagen, tedy polotmavý svrchně kvašený speciál typu ale. Jeho chuť je přitom doplněna o karamel, k vaření sládek používá chmel Cascade nebo citrusové aroma. Trojici piv uzavírá čtrnáctistupňová IPA s 5,9 procenty alkoholu a 69 jednotkami IBU. Pivo se vyznačuje chmelovou chutí po kombinaci chmelů Chinook, Simcoe a Mosaic. Cítit z piva můžete tóny borovice nebo tropického ovoce.

V nabídce jídel si pak na své přijde každý jedlík, nabídka se rozprostírá od hovězích steaků přes pstruha až po králičí stehno.

Facebook Komentáře

Související