Hostivar připraví ve „dvojce“ vepřové pochoutky

Sobota bude v pražském pivovaru Hostivar ve znamení zabijačkových hodů. Celý den se můžete těšit na pokrmy z čuníků.

Akce se koná v novějším měcholupském Hostivaru s označením „H2“. Oficiální začátek je přichystán na desátou hodinu dopolední, kdy se začne podávat mozeček a tlačenka, před polednem se pak můžete těšit na zabijačkový guláš.

V odpoledních hodinách na vás budou čekat jitrnice a jelita následovaná prdelačkou. Přípravu jídla bude mít na starosti hostivarský šéfkuchař a podávat ho bude s domácím chlebem.

Cena rautu s neomezenou konzumací je 350 korun, děti platí 150 korun. V ceně je také horký čaj. Na čepu ale budou samozřejmě klasická hostivarská piva, tedy ležáky 11 a 22 a svrchně kvašené „ale“ s deseti a čtrnácti stupni.

Facebook Komentáře

Související