Karlínský pivovar se otevřel veřejnosti, vlastní pivo ale ještě nenabízí

Milovníci minipivovarů se v Praze dočkali nového podniku. Přímo v srdci Karlína vznikl podnik s názvem Pivo Karlín.

Pivovar společně s restaurací se návštěvníkům otevřel 22. října. V rámci gastronomie se zaměřuje především na pokrmy z masa na všechny možné způsoby. Specialitou jsou především vepřové steaky, na jejich přípravu používají kuchaři maso z maďarských vepřů mangalica.

Vlastní pivo zatím zbrusu nový podnik na čepu nemá, ochutnat však můžete ochutnat dovážené pivo z Počernic a pivovaru Krčín v Sedlčanech. Přípravy vlastního zlatého moku jsou však v plném proudu, je tedy známá i budoucí nabídka karlínských piv. Sládci chystají jedenáctku, dvanáctku, černé pivo i svrchně kvašená piva APA a IPA.

Doposud Karlín svůj vlastní pivovar neměl, nejblíže to měli místní například do minipivovaru Loď u Štefánikova mostu. Přes Vltavu je také z Karlína blízko do holešovického pivovar Marina, na druhé straně Vítkova je zase možné najít restaurační pivovar Victor.

Facebook Komentáře

Související