Na krávu do Blesku

Oblíbený pražský pivní podnik Kulový blesk láká až do konce víkendu na gastronomické zážitky spojené s tím nejlepším pivem.

Celý tento víkend je totiž možné ochutnávat speciality z hovězího masa, jde například o carpaccio, uzený jazyk, roastbeef, telecí burgery nebo pravou svíčkovou.

Kromě toho se ale samozřejmě můžete těšit také na výborné pivo. To dodá pivovar Matuška, který shodou okolností dodává mláto do kravínů, ve kterých vzniklo právě to hovězí, které můžete ochutnat. A aby byl tématický víkend dokonán, ochutnat můžete také pivo Zlatá kráva.

Pokud byste přeci jen na hovězí speciality nestihli ještě v neděli zajít, Kulový blesk vás potěší i v následujících dnech. Příští týden se totiž na jeho čepu objeví piva z anglického řemeslného pivovaru Thornbridge. Jeho záměrem je vyrábět piva podle tradičních receptů, ovšem inovativně, s použitím široké palety chmelů a sladů. Díky kvalitě a jedinečnosti těchto piv začali rychle získávat popularitu a sbírat medaile na menších i prestižních pivních soutěžích

Facebook Komentáře

Související