Novinky v Černokosteleckém pivováru: Bůůůčkobraní

K figuře do plavek máte jen krůček, jíte-li v piváči pečený bůček. Bude se servírovat pečená bůčková roláda s mačkanejma a okurkovým salátem, uzený bůček se švestkovou majdou a bršiškama, lehce pikantní grilované plátky bůčku s bylinkami a brkroketama či oblíbené vejpečky s brknedlema a špenátem. Klasika fógl, svíce, guláš, tatarák, žebra, smažka, šnycl, saláti, roštěnka či kachna. Rozesmějeme Vás naším ležákem Vycpanou vydrou, tmavým speciálem Černá svině či světlým speciálem Míla! A nezapomínejte, že o svaté Balbíně, pijem pivo povinně!

Pátek, 29 Březen, 2019 – 18:00 – Neděle, 31 Březen, 2019 – 22:00

Putování za Černou sviní aneb zevrubná odborná a důvtipná prohlídka černokosteleckého pivováru každý pátek od 19.00. Více info ZDE.
KDY: každý pátek od 19.00
Prohlídka cca 90 minut a ochutnávka v hostinci cca 30 minut podle zájmu
KDE: Černokostelecký pivovár, Českobrodská 17
KOLIK: 190,-/dospělý, 130,-/senior, množstevní slevy
INFO: www.pivovarkostelec.czwww.facebook.com/pivovarkostelec
REZERVACE: 731888070, spravce@pivovarkostelec.cz, možnost ubytování

a víte, proč čínští kuchaři nemusí vážit suroviny? Mají to ve woku….

více na www.pivovarkostelec.cz nebo www.facebook.com/pivovarkostelec