Pražský restaurant U Kohouta láká na zimní speciál

Holešovický podnik U Kohouta, který se zaměřuje na tradiční kuchyni, připravil pro zákazníky na vlastní čep sezónní novinku.

Restaurant příchod zimy oslavil stylově, nyní budete moci ochutnat produkci z dobrušského pivovaru Rampušák. Konkrétně se jedná i svrchně kvašený Winter ALE. Ten se vyrábí celkem ze čtyř amerických chmelů a obsah alkoholu dosahuje 5,3 procenta. K ochutnání by měl být minimálně do konce ledna, takže máte ještě dost času.

Pokud by vás ale svrchně kvašený Rampušák nelákal, U Kohouta se budete moci vrhnout i na jiná, v Praze méně častá, piva. Běžně je totiž v podniku k dostání jedenáctistupňový Zubr Grand nebo třeboňský Bohemia Regent.

Ideální jsou tato piva na zapíjení mnohých pochoutek, které holešovická restaurace nabízí – ať už jde o medová žebra, hovězí steak nebo pečenou kachnu.

Zimní speciál od Rampušáka můžete samozřejmě koupit také v podnikové prodejně pivovaru.