Víkend ve znamení steaků U Přeška

Plzeňský kraj je výborným pivem vyhlášený, proč ale pití nespojit také s dobrým jídlem? Tento víkend tak můžete udělat v Přešticích.

Pivovar U Přeška v sobotu a v neděli pořádá pro všechny hosty steakový víkend. Ochutnat tak budete moci například texaský vepřový steak s brambory, krůtí steak na bylinkách, telecí steak na cuketě a samozřejmě steaky z hovězího masa.

Samozřejmostí k dobře vypečeným steakům je také polévka nebo tatarský biftek jako pochoutka k pivu. Právě to je ale jistě nejdůležitější.

Právě na tento víkend sládek přeštického pivovaru připravil světlý nepasterizovaný ležák vařený na tři rmuty, který nese jméno Velký Janek z Přeštic. Kromě něj má pivovar na čepu také dvanáctistupňový ležák plzeňského typu Kilián, tmavý speciál Maurus nebo svrchně kvašený speciál IPA Marlene.

Facebook Komentáře

Související